Saturday, November 19, 2011

My Latest Creations

so, kali ni just nak share beberapa feltcraft yg sudah saya buat d'samping memecah kesunyian blog ni yg mula bersawang dh..hehehe!. sebenarnya, byk sgt gmbar felt sebab saya lama tak update kt blog.. tp, kali ni saya post skit dulu k..cuci2 matala tgok ye.. semoga memberi inspirasi..



selipar felt
momo felt
lollipop felt

sun brooch

flower brooch



couple felt


cupcake felt

cupcake tie felt



hairclip felt

lollipop felt

rose brooch

saya, just update post saya yg lame untuk upload gambar yg len.. gambar kat atas tu, kalu kire byk sgt kalu saya nk upload one by one.. so, saya cuba edit dan combine all in one yg same thing but, corak yg berbeza. so, tak byk ruang yg akan dipakai.

1 comment:

  1. fuyoooh, cantiknya. leh lah wat kat kite satu ;) hihi

    ReplyDelete